mart, nisan gibi madımaklar çıkmaya başlar.ve bende dondurucuya koyarım.kışın yemesi çok güzel olur.geçen gün, dondurucudan bir paket çıkardım.ve tencereye az sıvı yağ koydum.üzerine madımakları attım.biraz kavurduktan sonra sıcak su ilave ettim.bir iki avuçta bulgur koydum.diğer tarafta da biraz kıyma,sucuk ve pastırmayı kavurdum.kaynayan madımağın üzerine ekledim. pişince servise hazır.
afiyet olsun.
Madımaktan hiç yemedim ama çok besletici görünüyor bende bir tabak alabilirmiyim?Yanında yeniyor mu bilmiyorum ama süzme yoğutlada çok güzel olurr.Sevgilerr
YanıtlaSilcanim özletiyorsun ama kendini olmuyor...
YanıtlaSilara sira sesin ciksin canim
ellerine saglik
Ceyda'cığım,
YanıtlaSilMerhaba. Senin ufaklık epey vaktini alıyordur.
Ben de madımak hiç yemedim,ama çok güzel bir tarif vermişsin, eminim tadı da öyle güzel. Ellerine sağlık.
Sevgilerimle.
canım benim iyi olduğuna sevindim özlemiştim seni....
YanıtlaSilbende madımak hiç yemedim nasıl bir tadı var bilmiyorum ama güzel görünüyor zaten sende yaptığına göre çok lezzetlidir ellerine sağlık canımcım çok öpüyorum iyi geceler
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 13
YanıtlaSilhttp://nasibim.blogcu.com tarafından hazırlanmıştır.
Akşamüstü sohbetine gelen dostlara,
Hanımlarla yapılan günlere,
Beş çayına gelen misafirlere,
Her biri birbirinden lezzetli tarifler...
___________________________________________________
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM;
04.02.2008 - 10.02.2008 Tarihleri arasında
PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNE EV SAHİBELİĞİNİ
http://hunerlieller.net BEN YAPACAĞIM.
SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI, KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!! HEP BİRLİKTE ÇOK GÜZEL TARİFLER KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ ETKİNLİĞİMİZE İNŞAALLAH. TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK, VE TARİFİNİZE "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ ''13" BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI, TARİFİNİZ HAZIR OLUNCA SAYFAMA YORUM OLARAK DUYURU BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM. CBOXA DUYURU BIRAKILMAMASI, GÖZDEN KAÇMA İHTİMALİNE KARŞI YARARLI OLACAKTIR. BEN SİZE GERİ DÖNÜP, TARİFİNİZİ KOPYALAYIP SAYFAMDA YAYINLAYACAĞIM.
ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
SELAM VE SEVGİLERİMLE...
oooo madimak varmis burda:)))
YanıtlaSilOy madimak diyede basladim türküsünü söylemeye bile.Eline saglik,pek istah acici görünüyorlar.
Eline saglik sekerim,kafana takma gelmissinya iste canim,yeterli bana:)))
IYI GECELER CANIM:
eline sağlık canım....
YanıtlaSilCANIM NE KADAR DEĞİŞİK BİR SEY.DAHA ÖNCE HİÇ DUYMAMIŞTIM.ELERİNE SAGLIK SEVGİLR
YanıtlaSilispanaga benzeyen ot mu bu acaba ? eline saglik
YanıtlaSilwww.aynurdantarifler.blogspot.com
AYYY küçüklüğüm aklıma geldi annem ne çok yapardı:))) üstünede yoğurt ellerine sağlık şekercim valla canım istedi..oy madımakkkkkk.....sevgilerimle
YanıtlaSilcanım bende cok gezemiyorum su aralar yogun geciyor..ellerine saglık ben hiç yemedim ama tadını merak ediyorum...sevgiler...
YanıtlaSilselamlar canim, ben bu madimagi hic bilmiyrum, ama sebzelere otlara yok demem ellerine saglik canim, sevgiler...
YanıtlaSilCanim tesekküre geldim yorumun icin.Cok sagol o güzel yorumun icimi isitti.
YanıtlaSilBir tabak daha madimak alsam ne olur,bittimi yosaaaa:)))
IYI GECELER TATLIM.
madimagi görünce ne cok zaman olmus yemeyeli dedim kendi kendime hazir kurusuda varken bu hafta yapayim bari aklima düsürdügün iyi oldu canim,yemegin görüntüsü istah kabartmayacak gibi degilki ellerine saglik,sevgiler...
YanıtlaSilYediğimi hiç hatırlamıyorum ama sağlıklı olduğunu biliyorum.Ellerine sağlık canım...
YanıtlaSilCanım günlerdir yoktun.sık sık ziyaretine geldim.
YanıtlaSilmadımak adını duydum sanki yabncı gelmiyor ama hiç yemedim tadı güzeldir herhalde denemke lazım.Ellerine sağlık
Canım,
YanıtlaSilben de çok severim madımağı ama Ankara'da yok tabi ki. Taş binalardan ot bitmiyor ki:)) çocukken annem yapardı çok da lezzetlidir. ellerine sağlık. sevgiler..
hep merak etmişimdir şu madımağı ama hiç tadına bakmak nasip olmdı bizim buralarada olmuyor ellerine sağlık öptüm bay
YanıtlaSilBey koş koşş madımak diye bişicik varmış benim Ceytim yazmış :)) Canım ya kendimi iyice bekar kızlar gibi hissettim ansiklopedim benim sağol canım :) elcağzına sağlık
YanıtlaSilmadımak yemeği çok güzel olur yazın tazesi kışın kurutulmuşu helede pastırmalı pişirdinmi tadına doyulmaz ellerine sağlık canım sevgiler
YanıtlaSilMmmm, cok nefis olmustur eminim. Eskiden bize de Tokat'tan gelirdi madimak, ayiklamasi zordu, onu hatirliyorum.
YanıtlaSilBir de her seferinde "Oy madimak..." diye turkusunu de soylerdi annem:)
Ellerine saglik
Cok güzel bir tarif ellerine saglik canim.
YanıtlaSilcanim güzel dileklerin icin cok tesekkürler iyiki bende sizleri tanidim iyiki varsiniz
YanıtlaSilmadimak senelerdir unuttugum bir tad
bizim buralarda bulmak imkansiz
onun icin ben bir tabak sana yemege geleyim sevgiler öptüm
Çok nefis görünüyor canım,ellerine sağlık..
YanıtlaSilSevgilerle
Ellerine sağlık ben de madımağı pastırmalı severim.Ayıklaması zor ama ve halkı da bayılarak yiyor..olan benim sırtıma oluyor..)))
YanıtlaSilellerine sağlık afiyet olsun.sevgiler.
Hiç yemedim ama görüntüsü ıspanak yemeğine benziyor. Pastırmalı falan herhalde tadı da güzeldir. ellerine sağlık.
YanıtlaSil