yemek uyduruk bişey olduğundan isminide böyle uydurdum:))evde biraz fazlaca ekmeğim vardı.değişik bişeyler yapmak istedim.şöyle yapsam nasıl olur diye düşünürken.aklıma bu yemek geldi. harika bir lezzet oldu.çok iştahla ve beğenerek yedik.
tarifi de çok basit.ilk önce kuşbaşı eti soğanla biraz kavurdum.salça domates, havuçta ekleyip düdüklüde pişirdim.bir borcama kalınca dilimlediğim ekmekleri yerleştirdim.herbirinin üzerine pişmiş etlerimizi koydum.en üstlerinede kaşar rendeledim.birazda etin suyundan üzerlerine döktüm.kaşarlar eriyene kadar fırında pişirdim.
resimde gördüğünüz şekilde de pilavla , ve sarımsaklı yoğurtla servis ettim.
Ellerine saglik canim
YanıtlaSilPratik ve lezziz bir yemek olmus..
Güzel bir hafta sonu dilerim
SEVGILER
him ekmekleri degerlendirmek haa :) cok guzel olmus
YanıtlaSilellerine saglik
selamlar
www.aynurdantarifler.blogspot.com
canım harika bir tarif yaratmışsın.enfes görünüyor canım ellerine saglık kocaman sevgiler
YanıtlaSilcok guzel olmus ellerine saglik,sevgiler
YanıtlaSilGerçekten hoş bir yemek olmuş. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilCeyda'cığım,
YanıtlaSilNe kadar güzel düşünmüşsün, kuşbaşılı pide gibi, hem de kaşarlı. Ellerine sağlık.
Sevgilerimle.
hiç yenmezmi nasıl yerin sonrada şişer şişer çookk yedim derimm.Ellerine sağlık nefis olmuş
YanıtlaSilhiç yenmezmi nasıl yerin sonrada şişer şişer çookk yedim derimm.Ellerine sağlık nefis olmuş
YanıtlaSilçok değişik olmuş harika görünüyor canımcım eminimki çokda lezzetli olmuştur ellerine sağlık çok öpüyorum sımsıcak sevgiler
YanıtlaSilselam evdekileri degerlendirmek adina süper olmus bence ellerine saglik sevgiler iyi pazaralar
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık kebap nefis görünüyor
YanıtlaSilsevgiyle kal
CANIMMM KEBAB OLURDA YENMEZMIII,HELE BENIM GIBI KEBAB OBUR BIRIYE HASTAYA DÖSEK MISALI HANIIII:)))
YanıtlaSilELLERINE SAGLIK,COK GÜZEL OLMUS TATLIM.
IYI HAFTALAR:)))
İlginçmiş cidden ama ben etin kokusunu sevmediğimden dayıyorum kekik o da acı olyor. Çeşinici abla derdime derman varmıdır :)
YanıtlaSilEllerine sağlık canım. Evde kalan ekmekleri değerlendirmen bence süper olmuş; çünkü ben bu konuda çok sıkıntı yaşıyorumda.!
YanıtlaSilBu tarifte aklımın bir köşesinde kalsın yenmeyen ekmekleri değerlendiririm. çok sağol.
himmm.... eminim nefis olmustur ellerine saglik canim evdeki bayat ekmekleri kullanmanin en güzel yollarindan birisi kesinlikle...
YanıtlaSilsevgiler...
uff uydupun bysa eğer.. :)
YanıtlaSileline sağlık güzelim süper olmuş!!
Canım Ceydoşummm :)))
YanıtlaSilBayıldım bu tarifine, valla uydurma ama belliki enfes olmuş..Ekmeklerde değerlenmiş hem, valla ekmeğim birikince bunu mutlak dener üstelik yerim ( arada recümü bozmada psikolojik fayda var :)
Ellerine, aklına sağlık Ceydacım,
Kocaman öptüm...
Merhaba canim,
YanıtlaSilbasagligi dileklerin icin cok tesekkürler, Allahim cümlemizin gecmisine rahmet etsin, sevgiler....
Nefis olmustur eminim, ellerine saglik canim.
YanıtlaSiluyudurkmu bu şimdi valla uylduruk muyduruk harika yapmışsın bebişim ellerine sağlık öpüyorum minnoşum sevgilerimle
YanıtlaSilellerine saglik canım
YanıtlaSildeğişik bir tarif olmuşş
sevgileeer