Salı

fasulye kavurması


bizim memlekette sevilen bir yemek olan fasulye kavurmasını sizlerle paylaşmak istedim.

MALZEMELER:
250 gr. kıyma
bir küçük soğan
yarım kg. fasulye
2-3 adet domates
1 kaşık salça
yumurta(isteğe bağlı)

YAPILIŞI:
zeytin yağında kıyma ve soğan pembeleşinceye kadar kavrulur.
fasulyeler eklenir ve yumuşayınca domateslerle salça ilave edilir.
biraz pişince yumurtalar eklenir.
yumurtalarımız da birazcık pişince servise sunulur.

AFİYET OLSUN

4 yorum:

  1. Sayfaniz hayirli olsun.
    Size güzellikler getirsin insallah. Bizim oralar diyorsunuz, sizin oralar neresi? Fasulye kavurmasini bende cok severim, ellerinize saglik
    mutfaksayfasi

    YanıtlaSil
  2. sevgili suna yorumun ve güzel temennilerin için çok teşekkür ederim.bizim oralar dediğim ben zile'de yaşıyorum.burada çok sevilen bir yemektir fasulye kavurması.
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  3. Zile li misiniz? orada mı yaşıyorsunuz?Zile ye özgü etli yaprak sarması, madımak ,Tokat kebabı tariflerini de sitenizde görmek isteriz.

    YanıtlaSil
  4. edicimin sayfasından ulaştım sitenize yemekler çok pratik ellerinize sağlık1,5 senelik evliyim. fasulye kavurmasını bu akşam iş çıkışı deneyeceğim teşekkürler...siteme de beklerim.http://hobi.carettamum.com

    YanıtlaSil

çok teşekkür ederim.en kısa zamanda yorumlarınıza cevap yazmaya çalışıcam.